
Հարկավոր է՝
2 հավկիթ
2-3 միջին չափսի քերած լոլիկ
լավաշ
պանիր
երշիկ կամ խաշած կամ տապակած միս
կանաչեղեն
սխտոր
հավկիթի դեղնուց և սպիտակուց
Պատրաստման եղանակը
Պատրաստում ենք միջուկը.
Մանր քերում ենք պանիրը,
Սխտորն ու կանաչին մանր կտրատում ենք,
Երշիկը (միսը) խոշոր կտրատում ենք,
Խառնում ենք բոլոր մթերքները, ավելացնում դեղնուցն ու խառնում:
Լավաշը եռանկյունաձև կտրատում ենք, և միջուկը դնում եռանկյունու լայն հատվածին, փաթաթում ենք:
Ստացված ռուլետները պատում ենք սպիտակուցով, որպեսզի տապակելիս հետ չբացվեն:
Տապակում ենք բուսական յուսով և մատուցում տաք վիճակով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել