Հարկավոր է՝

2 հավկիթ

2-3 միջին չափսի քերած լոլիկ

լավաշ

պանիր

երշիկ կամ խաշած կամ տապակած միս

կանաչեղեն

սխտոր

հավկիթի դեղնուց և սպիտակուց

 

Պատրաստման եղանակը

Պատրաստում ենք միջուկը.

Մանր քերում ենք պանիրը,

Սխտորն ու կանաչին մանր կտրատում ենք,

Երշիկը (միսը) խոշոր կտրատում ենք,

Խառնում ենք բոլոր մթերքները, ավելացնում դեղնուցն ու խառնում:

 

Լավաշը եռանկյունաձև կտրատում ենք, և միջուկը դնում եռանկյունու լայն հատվածին, փաթաթում ենք: 

 

 

 


Ստացված ռուլետները պատում ենք սպիտակուցով, որպեսզի տապակելիս հետ չբացվեն:

 

 

 

 

 

Տապակում ենք բուսական յուսով և մատուցում տաք վիճակով:   

 

 

 

 

 

 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել