Բաղադրամասեր

  • 1 հատ ձու,

  • 1 բաժակ մածուն,

  • 4 ճաշի գդալ շաքարավազ,

  • 1 ճաշի գդալ ձեթ,

  • 0,5 ճաշի գդալ սոդա,

  • Մի պտղունց աղ,

  • Շաքարի փոշի

Ô±Õ¬Õ¡Õ¤Õ«

Պատրաստման եղանակը

  • Այս ամենը խառնել, ավելացել ալյուրը:

  • Նախօրոք տաքացնել թավան, լցնել ձեթը:

  • Ապա ճաշի գդալով լցնել խմորն ու տապակել մարմանդ կրակին:

  • Վերջում ցանել շաքարի փոշի:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել