Բաղադրամասեր
-
պատրաստի շերտավոր խմոր - 450 գ
-
երշիկ - 200 գ,
-
պանիր - 100 գ,
-
ձիթապտուղ - ըստ ճաշակ,
-
լոլիկ - 150 գ,
-
մայոնեզ, համեմ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Երշիկն ու ձիթապտուղները կտրատում ենք: Շերտավոր խմորը ձևամանի չափով գրտնակում ենք և դնում բուսայուղապատ կամ յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ: Վրան մայոնեզ ենք քսում։
-
Շարում ենք կտրատած երշիկները, լոլիկն ու ձիթապտուղները: Վրան պանիր ենք ցանում և թխում նախօրոք 230 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/shertavor-xmorov-picca
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել