
Հայտնի է, որ մսեղենից ամենահամեղ կերակուրներն են պատրաստվում։ Այն լավ է մարսվում, եթե մատուցեք բանջարեղենի հետ։ Իսկ եթե բանջարեղենը եփեք, կստացվի շատ համեղ նախուտեստ։
Ամենահամեղ եփած բանջարեղենը լիմոնի պահածոն է։ Այն յուրահատուկ համ է տալիս յուրաքանչյուր ուտեստի։
Բաղադրատոմս
Դդմիկ՝ 2 հատ
Սմբուկ՝ 1 հատ
Լոլիկ՝ 2 հատ
Կարմիր սոխ՝ 1 հատ
Բուլղարական պղպեղ՝ 1 հատ
Սխտոր՝ 4 պճեղ
Լիմոնի հյութ՝ 20 մլ
Մաղադանոս՝ 1 կապ
Բուսական յուղ
Աղ և սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Բանջարեղենը խոշոր չափերով կտրեք, դրեք ափսեի մեջ։
Աղ լցրեք վրան ըստ ճաշակի և լիմոնի հյութը ճզմեք վրան։ Թողեք, որ մարինացվի։
Ջեռոցը նախապես տաքացրեք մինչև 200°С։ Բանջարեղենը դրեք հատուկ պնակի մեջ, վրան ավելացրեք ձեթ և փայլաթիթեղով ծածկեք։ Թողեք ջեռոցում 15 րոպե։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել