Լցոնած բոքոններ

Բաղադրատոմս

8 հատ հացի բոքոն 
8 հատ հավկիթ 
թարմ կանաչի 
2-3 գդալ բարձր յուղայնությամբ կաթի սեր 
աղ, պղպեղ 
քերած պանիր 

Պատրաստման եղանակը

1. Կտրել բոքոնների գլխիկները։ 
2. Հեռացնել հացի միջուկային խմորի հատվածը։ 
3. Ջեռոցը տաքացնել 250 աստիճան, շարել բոքոնները։ 
4. Նրանց մեջ ավելացնել քերած պանիրը։ 
5. Կոտրել ձուն։ 
6. Ավելացնել կաթի սերը։ 

Բարի ախորժակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել