Life.panorama.am-ը գրում է.
Մանչեստերի համալսարանի հետազոտողները գտել են, որ տապակած նախաճաշը հնարավորություն չի տալիս օրգանիզմին պայքարել խումհարի դեմ (похмелье):
Մասնագետների նշում են, որ մեծ ճափով ճարպը թույլ չի տալիս օրգանիզմին խթանել նյութափոխանակությունն ու դուրս բերել թույները ալկոհոլի օգտագործումից հետո։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2017/12/28/wine/687377
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել