Life.panorama.am-ը գրում է.
Մանչեստերի համալսարանի հետազոտողները գտել են, որ տապակած նախաճաշը հնարավորություն չի տալիս օրգանիզմին պայքարել խումհարի դեմ (похмелье):
 
Մասնագետների նշում են, որ մեծ ճափով ճարպը թույլ չի տալիս օրգանիզմին խթանել նյութափոխանակությունն ու դուրս բերել թույները ալկոհոլի օգտագործումից հետո։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել