Անհրաժեշտ բաղադրիչներ՝ 
1 կգ տավարի միս,
3 գլուխ սոխ,
2 պճեղ սխտոր,
կարմիր պղպեղ,
կանաչ սոխ,
խառը կանաչի,
աղ:


Պատրաստման եղանակը՝

Տավարի միսը, սոխը, սխտորը մսաղացով աղալ, ստանալ համասեռ զանգված, այնուհետև ավելացնել մանրացված կանաչին, համեմել սև և կարմիր պղպեղով, աղով: Ստացված զանգվածը լավ խառնել, ապա մի քանի ժամ թողնել սառնարանում: Այնուհետև պատրաստել կլոր գնդիկներ և ձեռքերը ջրի մեջ թաթախելով՝ գնդիկներն անցկացնել շամփուրի վրա: 
Քյաբաբները դնել թեժ կրակի վրա, մինչև կարմրի:
Մատուցել սոխի և կարագի հետ:    

Բարի ախորժակ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել