Հայտնի ալքիմիկ Պարացելսն ասում էր․ «Թույնն ամենուր է, և չկա մի բան, որը թույն չպարունակի։ Իրականում չափաբաժինն է, որ որոշում է՝ այն թույն է, թե դեղ»։ Սա ասելով նա նկատի ուներ, որ անգամ ամենաօգտակար սննդամթերքը չարաշահելու դեպքում այն կարող է մահացու լինել։

Ահա ձեզ ենք ներկայացնում, թե տարբեր ուտելիքների, ըմպելիքների և այլ բաների որքան չափաբաժնի միանգամից օգտագործումը կհանգեցնի մահվան։

Ջուր

Սուրճ, յուրաքանչյուր բաժակը՝ 250մլ

Շոկոլադ, յուրաքանչյուր սալիկը՝ 120գ

40% սպիրտայնությամբ ալկոհոլ, յուրաքանչյուր բաժակը՝ 45մլ

Ծխախոտ

Խնձորի կորիզ

Բալի կորիզներ

Բանան

Նարինջ

Աղ

Շաքարավազ

Ատամի մածուկ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել