Հայտնի ալքիմիկ Պարացելսն ասում էր․ «Թույնն ամենուր է, և չկա մի բան, որը թույն չպարունակի։ Իրականում չափաբաժինն է, որ որոշում է՝ այն թույն է, թե դեղ»։ Սա ասելով նա նկատի ուներ, որ անգամ ամենաօգտակար սննդամթերքը չարաշահելու դեպքում այն կարող է մահացու լինել։
Ահա ձեզ ենք ներկայացնում, թե տարբեր ուտելիքների, ըմպելիքների և այլ բաների որքան չափաբաժնի միանգամից օգտագործումը կհանգեցնի մահվան։
Ջուր
Սուրճ, յուրաքանչյուր բաժակը՝ 250մլ
Շոկոլադ, յուրաքանչյուր սալիկը՝ 120գ
40% սպիրտայնությամբ ալկոհոլ, յուրաքանչյուր բաժակը՝ 45մլ
Ծխախոտ
Խնձորի կորիզ
Բալի կորիզներ
Բանան
Նարինջ
Աղ
Շաքարավազ
Ատամի մածուկ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել