Սերկևիլի օգտակար և բուժական հատկությունների մասին շատերիս թերևս միայն հայտնի են մրսածության դեպքում կիրառվող տնական որոշ բաղադրատոմսեր, մինչդեռ այս միրգը դեռևս 4000 տարի առաջ մարդկության կողմից ստացել է «ոսկե խնձոր» անվանումը:
Հին Հունաստանում հարսանիքի օրը նորապսակները պետք է անպայման սերկևիլ ուտեին, որպեսզի նրանց կյանքն անցներ համերաշխության ու բարգավաճության մեջ:
Վիտամիններով և այլօգտակար տարրերով հարուստ սերկևիլի օգտակար հատկություններին ծանոթացեք տեսանյութի միջոցով:
Ուշադրությո՛ւն. այս միրգն ունի որոշակի հակացուցումներ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել