Ingredients

  • չիչխան - 1 կգ
  • Շաքարավազ - 1,1 կգ

Instructions

Չիչխանն իր մեջ պարունակում է ոչ միայն A, E, C վիտամիններ, այլև վիտամինային B կոմպլեքս: Չիչխանի պտուղներով կարելի է պատրաստել համեղ ու հյութալի խմիչքներ, կարկանդակներ, տորթեր և այլն:

  1. Հատապտուղները թրջել ջրի մեջ, մաքրել տերևները՝ չվնասելով պտուղները:
    օբլեպիխա ձմռան համար
  2. Զանգվածը լցնել տարողունակ ամանի մեջ:
    չիչխան շաքարավազով ձմռան համար
  3. Այնուհետև վերածել խյուսի:
    չիչխան շաքարավազով ձմռան համար
  4. Ստացված զանգվածը լցնել մեկ ուրիշ տարայի մեջ և ավելացնել շաքարավազ, ապա խառնել, որպեսզի շաքարավազը լուծվի զանգվածի մեջ, այնուհետև դնել սառցախցիկի մեջ, որտեղ կարելի է պահել մեկ տարի:
    չիչխան շաքարավազով ձմռան համար
  5. Ահա պատրաստ է շաքարավազով չիչխանը ձմռան համար:
    չիչխան շաքարավազով ձմռան համար
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել