Բաղադրամասեր՝
- 1 տուփ սերուցքային կարագ
- 1 տուփ խտացրած կաթ
- 500 գրամ կաթնային թխվածքաբլիթ
- 200 գրամ թթվասեր
- 250 գրամ արախիս
- 4 ճաշի գդալ կակաոյի փոշի
- 2 ճաշի գդալ շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը՝
Կարագը հալեցնել, ավելացնել խտացրած կաթը ու հարել։
Թխվածքաբլիթը մանրացնել։
Ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։
Լցնել հարմար ամանի մեջ՝ 3 սմ հաստությամբ։ Վրան լցնել արախիսը։
Շաքարի փոշին, կակաոն, թթվասերը միախառնել։ Դնել կրակին։ 5-7 րոպե եռացնել, վերցնել կրակին, ավելացնել մի փոքր կտոր կարագ։
Լցնել արախիսի շերտի վրա ու դնել սառնարան 2 ժամ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել