Բաղադրիչներ՝
- Խեցգետիններ` 1 կգ
- Կիտրոն` 1 հատ
- Սխտոր` 2 պճեղ
- Դափնու տերև` 5 հատ
- Հատիկավոր պղպեղ
- Սամիթ
- Խոշոր աղ
- Գազար` 2 հատ
Պատրաստման եղանակը՝
Բացի խեցգետիններից` բոլոր բաղադրիչները դնել ջրի մեջ և եփել աղի ջրով:
Ապա ավելացնել խեցգետինները և եփել մինչ պատրաստ լինելը:
Շնորհիվ ստացված աղաջրի արդյունքում խեցգետինները ստացվում են անպատմելի համեղ, ախորժելի և բուրավետ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել