Բաղադրիչներ՝

Related image

  • Խեցգետիններ` 1 կգ
  • Կիտրոն` 1 հատ
  • Սխտոր` 2 պճեղ
  • Դափնու տերև` 5 հատ
  • Հատիկավոր պղպեղ
  • Սամիթ
  • Խոշոր աղ
  • Գազար` 2 հատ

Պատրաստման եղանակը՝

Բացի խեցգետիններից` բոլոր բաղադրիչները դնել ջրի մեջ և եփել աղի ջրով:

Ապա ավելացնել խեցգետինները և եփել մինչ պատրաստ լինելը:

Շնորհիվ ստացված աղաջրի արդյունքում խեցգետինները ստացվում են անպատմելի համեղ, ախորժելի և բուրավետ:

Related image

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել