Այո, դուք ճիշտ եք կարդացել։ Բոլորը գիտեն, որ մի փոքր շաքար և կաթ ավելացնելով՝ սուրճն ավելի համեղ է դառնում։ Բայց ի՞նչ անել, եթե խուսափում եք քաղցրի և կաթնամթերքի օգտագործումից։

Marketium.ru կայքը գրում է, որ այդ դեպքում կարող եք սուրճի մեջ աղ ավելացնել։ Զարմանալի է, բայց մի փոքր աղը կօգնի մեղմացել դառնությունը և ըմպելիքի համն ավելի նուրբ կդարձնի։ Դա տեղի է ունենում այն պատճառով, որ աղին կոտրում է դառնությունը։

Image result

Այս հնարքը սուրճին անսովոր համ կհաղորդի, դուք նորովի կբացահայտեք սուրճը։ Ի դեպ, սուրճն աղով խմելն ընդունված է մի շարք շոգ երկրներում։ Հայտնի է, որ առատ քրտնարտադրության արդյունքում խախտվում է աղային հավասարակշռությունը։ Այդ պատճառով ամառային շոգ օրերին մի փոքր աղը սուրճի մեջ ավելացնելը կօգնի ձեզ։

Մի փորձեք այս հնարքը կիրառել լուծվող սուրճի դեպքում։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել