Բաղադրիչներ
- մակարոն - ըստ ճաշակի
- նրբերշիկ - 7-8 հատ
- սունկ շամպինիոն - 10 հատ
- սոխ - 0,5 գլուխ
- սխտոր - 1 պճեղ
- սամիթ - մի քանի ճյուղ
Պատրաստման եղանակ
- Մակարոնը խաշում ենք, սոխն ու նրբերշիկը կտրատում և տապակում: Ավելացնում ենք կտրատած սունկն ու սխտորը և բոլորը միասին տապակում ենք մոտ 10 րոպե:
- Տապակվող բաղադրիչներին աղ ենք ավելացնում և լցնում մակարոնը:
- Խառնում ենք, վրան մանր կտրատած սամիթ ցանում ու մատուցում:
Մակարոն թերևս բոլորն են սիրում, իսկ այս եղանակով պատրաստված մակարոնը հավասարապես կհավանեն փոքրերը:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել