- Մատուցվում է:Անմիջապես
- Նախն. ժամանակ:25 րոպե
- Պատրաստման ժամանակ:30 րոպե
Բաղադրիչներ
- նրբաբլիթ - 8 հատ
- խյուս - 200 գր (կարտոֆիլի)
- կաթ - ըստ ճաշակի
- կարագ - ըստ ճաշակի
- ձուկ - ½ բանկա (թյուննոս)
- սոխ կանաչ - 4 ճյուղ
- Սոուսի համար՝
- հյութ կիտրոնի - 1 ճ/գդ
- մանանեխ - ½ թ/գդ
- ձիթայուղ - 3 ճ/գդ
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- Զարդարելու համար՝
- հազարի թերթեր - ըստ ճաշակի
- նուռ - 1 հատ
Պատրաստման եղանակ
- Նրբաբլիթները պատրաստում ենք ահա այս բաղադրատոմսով:
- Պատրաստում ենք կարտոֆիլի խյուսը և ավելացնում կաթն ու կարագը: Այնուհետև լցնում ենք կտրատած կանաչ սոխն ու ձուկը և խառնում այնքան, մինչև համասեռ զանգված ստանալը:
- Նրբաբլիթների վրա լցնում ենք միջուկը:
- Փաթաթում ենք:
- Պատրաստում ենք սոուսը: Ձիթայուղի մեջ լցնում ենք աղը, պղպեղը, մանանեխը, կիտրոնի հյութը և լավ խառնում ենք:
- Շարում ենք հազարի թերթերը, նրբաբլիթները կտրատում ենք և վրան լցնում սոուսն ու նռան հատիկները: Ահա և վերջ:
Նրբաբլիթներով յուրահատուկ աղցանը պատրաստ է
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել