Բաղադրիչներ
- բեկոն - 200 գր
- պանիր - 100 գր
- հնդկական ընկույզ - կես բաժակ
- մաղադանոս - 2 ճյուղ
- սխտոր - 3 պճեղ
- աղ - 1 պտղունց
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- սունկ շամպինիոն - 300 գր
Պատրաստման եղանակ
- Շամպինիոնի ոտիկներն առանձնացնում ենք և թավայի մեջ տապակում:
- Պատրաստում ենք միջուկը: Հնդկական ընկույզը մանրացնում ենք, պանիրն անցկացնում քերիչով, մաղադանոսը կտրատում ենք, սխտորը ճզմում և աղ ու պղպեղ ցանում: Զանգվածը խառնում ենք ու լցոնում սունկը:
- Բեկոնով փաթաթում ենք և եփում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե:
- Ահա և վերջ:
Պանրով և բեկոնով շամպինիոն պատրաստելը շատ քիչ ժամանակ է պահանջում, այնպես որ անցնում ենք գործի:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել