Բաղադրությունը՝
ալյուր՝ 100 գրամ
եգիպտացորենի ալյուր՝ 100 գրամ
շաքարավազ՝ 3 ճաշի գդալ
կարմիր պղպեղ՝ 1 ճաշի գդալ
սոդա՝ 1.5 թեյի գդալ
փխրեցուցիչ՝ 1 թեյի գդալ
աղ՝ 0.5 թեյի գդալ
ձու՝ 1 հատ
կաթ՝ 2 ճաշի գդալ
նրբերշիկ՝ 6 հատ
կարագ՝ 300 գրամ
Պատրաստման եղանակը՝ ստորև ներկայացված լուսանկարներում
Շատ համեղ է ստացվում ու գեղեցիկ: Բարի ախորժակ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել