Բաղադրությունը 

Ոլոռ (չոր ) — 200 գրամ
Գլուխ սոխ — 1 հատ
Ձու — 1 հատ
Ալյուր — 1,5 ճաշի գդալ 
թթվասեր — 1ճաշի գդալ
Սև աղացած պղպեղ
Աղ



Պատրաստման եղանակը

1. Ոլոռը լվանալ, թրջել և եփել այնքան միչև պատրաստ լինելը:Այնուհետև վերցնել կրակից ,թողնել սառչի:Եթե պետք լինի յան հարել բլենդերով , որ միատարր զանգված ստանանք:
2. Սոխը կտրել: Տապակել սոխ մինչև ոսկեգունելը բուսական յուղի մեջ:
3. Ոլոռով կաթսայի մեջ ավելացնել սոխը,ձուն, թթվասերը,այլուրը,աղը և աղացած սև պղպեղը:Այս ամենը շատ լավ խառնել: 
4. Գդալի օգնությամբ ոլոռից մասսան լցնել բուսական յուղի մեջ և տապակել մինչև վարդագունելը:Եթե գարոխի շիլան պինդ է ստացվել , կարող եք նրանից պատրաստել կոտլետներ:Թաթախել հացի փշրանքների մեջ և տապակել:
5. Ոլոռի ալադիները հանել և դնել թղթե անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ բուսայուղը վերանա:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել