Սա հրաշալի միջոց է յուրաքանչյուր պահի համեղ և սառը դելիկատես համտեսելու համար: Դուք կարող եք ցանկացած համի պաղպաղակ ստանալ:
1. Ձեզ հարկավոր է սենյակային ջերմաստիճանի մեկ շիշ գազավորված ըմպելիք:
2. Շատ ուժեղ թափահարեք շիշը, որպեսզի մեծացնեք ճնշումը նրա ներսում: Այդ ճնշումը նույնիսկ շատ ցածր ջերմաստիճանի դեպքում թույլ չի տա, որ ըմպելիքը սառչի:
3. Շիշը տեղադրեք սառցարանը: Թողեք այդպես 2-3 ժամ և հետևեք, որ սառնությունից շիշը չպայթի: Սովորաբար հարկավոր է 4 ժամ, որպեսզի ըմպելիքը սառչի մինչև պահանջվող վիճակ:
4. Հանեք շիշը և արագորեն բացեք-փակեք կապարիչը: Հեղուկը կվերածվի սառած փրփուրի:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել