Սա հրաշալի միջոց է յուրաքանչյուր պահի համեղ և սառը դելիկատես համտեսելու համար: Դուք կարող եք ցանկացած համի պաղպաղակ ստանալ:

1. Ձեզ հարկավոր է սենյակային ջերմաստիճանի մեկ շիշ գազավորված ըմպելիք:

2. Շատ ուժեղ թափահարեք շիշը, որպեսզի մեծացնեք ճնշումը նրա ներսում: Այդ ճնշումը նույնիսկ շատ ցածր ջերմաստիճանի դեպքում թույլ չի տա, որ ըմպելիքը սառչի:

3. Շիշը տեղադրեք սառցարանը: Թողեք այդպես 2-3 ժամ և հետևեք, որ սառնությունից շիշը չպայթի: Սովորաբար հարկավոր է 4 ժամ, որպեսզի ըմպելիքը սառչի մինչև պահանջվող վիճակ:  

4. Հանեք շիշը և արագորեն բացեք-փակեք կապարիչը: Հեղուկը կվերածվի սառած փրփուրի: 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել