Բաղադրություն

1 ճ.գ. շաքարավազ

2 հ. ձու

50 գ կարագ

150 գ ալյուր

աղ, բուսայուղ՝ տապակելու համար

շաքարի փոշի

Чуррос, десерт из заварного теста, пошаговый рецепт с фото, кулинарный блог andychef.ru

Պատրաստման եղանակ

1.Կարագը, աղը և շաքարավազը խառնել 140 գ ջրի մեջ և եռացնել:


2.Վերցնել կրակի վրայից, քիչ-քիչ լցնել մաղած ալյուրը, խառնել, խմոր պատրաստել: Հատ-հատ ավելացնել ձվերը, խառնել:


3.Պատրաստի խմորը լցնել խմորեղենի ձևավորման համար նախատեսված ներարկիչի մեջ:

Чуррос, десерт из заварного теста, пошаговый рецепт с фото, кулинарный блог andychef.ru

4.Բուսայուղը տաքացնել 190 աստիճան, ներարկիչի միջոցով խմորը ձողիկների կամ կիսալուսինների նման լցնել բուսայուղի մեջ և տապակել՝մինչև կարմրեն:

Чуррос, десерт из заварного теста, пошаговый рецепт с фото, кулинарный блог andychef.ru

5.Պատրաստի չուրրոսները շարել անձեռոցիկի վրա, որպեսզի յուղը քամվի, վրան շաքարի փոշի ցանել և մատուցել տաք-տաք: 

Чуррос, десерт из заварного теста, пошаговый рецепт с фото, кулинарный блог andychef.ru

Чуррос, десерт из заварного теста, пошаговый рецепт с фото, кулинарный блог andychef.ru

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել