Բաղադրությունը
ալյուր -230 գրամ
շաքարավազ -1 ճաշի գդալ
փխրեցուցիչ -1 թեյի գդալ
աղ -1.5 թեյի գդալ
կաթ -380 գրամ
կարագ -30 գրամ
ձու -2 հատ
կաթնաշոռ -200 գրամ
չամիչ- 1/4 բաժակ
էսենցիա-1 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
Սկզբի համար գոլ ջրով թրջեք չամիչը և մի կողմ դրեք
Հալեցրեք կարագը և թողեք հովանա, այդ ընթացքում առանձին ամանի մեջ խառնեք ալյուրը, շաքարավազը, աղը և փխրեցուցիչը
Կաթնաշոռին խառնեք էսենցիան, ձուն, կաթը և կարագը
Այս ամենը խառնեք ալյուրին և ավելացրեք չամիչը
Նրբաբլիթները թխեք լավ տաքացրած թավայում 20-30 վայրկյան, շատ պահելու դեպքում դրանք կչորանան
Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել