Անհրաժեշտ է`
5 միջին չափի եփած կարտոֆիլ
2 հավկիթ
100 գր պաքսիմատ
100 գր պանիր
2-3 ճաշի գդալ ալյուր
բուսական յուղ
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը`
1. Կարտոֆիլը մաքրել, քերել կամ աղալ:
2. Ավելացնել հավկիթը, համեմունքները, լավ խառնել:
3. Ավելացնել ալյուրը, կրկին խառնել:
4. Պանիրը կտրատել:
5. Թաց ձեռքերով կարտոֆիլային ձողիկներ պատրաստել` մեջտեղում տեղադրելով պանիրը, թաթախել պաքսիմատի մեջ և տապակել 4 կողմից:
6. Մատուցել սոուսի հետ:
Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել