Անհրաժեշտ է`
2 բանան
1 հավկիթ
¼ բաժակ կաթ
1 բաժակ շաքարավազ
½ բաժակ ալյուր
2 ճաշի գդալ բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը`
1. Խառնեք և հարեք բանանը, հավկիթը, կաթն ու շաքարավազը մինչև միասեռ զանգված ստացվի: Ավելացրեք ալյուր և արագ խառնեք, բայց որպեսզի չստացվի միասեռ զանգված:
2. Ստացված զանգվածը գդալ առ գդալ լցրեք բուսական յուղոտ տաքացրած թավայի մեջ և տապակեք երկու կողմից:
Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել