Անհրաժեշտ է`
90 գրամ շոկոլադ
75 գրամ ալյուր
1/4 բաժակ կակաո
55 գրամ կարագ
150 գրամ շաքարավազ
մի պտղունց աղ
3 հավկիթ
1 թեյի գդալ վանիլին
2 ճաշի գդալ յուղոտ թթվասեր կամ սերուցք
Պատրաստման եղանակը`
1. Ջրային գոլորշու վրա հալեցնում ենք շոկոլադը, թողնում, որ մի քիչ սառչի: Առանձին մաղում ենք ալյուրն ու կակաոն:
2. Հարում ենք կարագը, ավելացնում շաքարավազ, աղ, թթվասեր: Առանձին-առանձին ավելացնում ենք հավկիթները` ամեն անգամ լավ հարելով: Ավելացնում ենք վանիլինն ու շոկոլադը: Կրկին լավ հարում ենք:
3. Լցնում ենք խմորը տապակի մեջ և թխում մոտ 20 րոպե նախապես 175 աստիճան ջեռոցում: Մատուցում ենք տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել