Կարտոֆիլով նրբերշիկ լավաշի մեջ


18:00 , 23 սեպտեմբեր, 2013

Անհրաժեշտ է`

4 հատ նրբերշիկ

1 հատ լավաշ

50 գրամ պանիր

4 հատ կարտոֆիլ

կես կապ մաղադանոս

աղ, պղպեղ

30 գրամ բուսական յուղ

 

Պատրաստման եղանակը`

Կարտոֆիլը մաքրել, եփել աղի ջրի մեջ, տրորել: Ավելացնել պղպեղ, մանր կտրատած մաղադանոս և յուղ, լավ խառնել:

Լավաշը կտրատել չորս ուղղանկյուն մասի նրբերշիկի երկարության` մոտ 12 սմ:

Լավաշի ամեն կտորի վրա դնել մի քիչ կարտոֆիլի պյուրե, ոչ հաստ շերտով տարածել լավաշի մակերեսով:

Կարտոֆիլի վրա ավելացնել քերած պանիր և ծայրին դնել նրբերշիկը: Փաթաթել ռուլետի նման: Արդյունքում կստացվի չորս փոքրիկ ռուլետ:

Տապակել ռուլետները բոլոր կողմից և մատուցել: Բարի ախորժակ: