Առավոտյան նախաճաշ. Ֆրիտատա – Ձվածեղ նեապոլիտանական ձևով


10:46 , 19 սեպտեմբեր, 2013

Low-Calorie Minted Pea & Vegetable Frittata Բաղադրիչներ:

Պատրաստման եղանակը

Ձուն հարել աղի հետ, խոզապուխտը կտրատել, սոխը տապակել: Վերջինիս ավելացնել խոզապուխտը, եփած մակարոնը, ոլոռը, պանիրը /1 գդալ պահել/: Այս ամենին ավելացնել հարած ձուն, պատրաստել ,մոտ 8 րոպե: Գազօջախից վերցնել, ավելացնել 1 գդալ քերած պանիրը և թողնել ջեռոցում 5-7 րոպե: