Առավոտյան նախաճաշ. հացով պուդինգ


10:33 , 16 սեպտեմբեր, 2013

Բաղադրությունը`

Պատրաստման եղանակը`

  1. Թասի մեջ տաքացրեք կաթը, կարագը, դարչինը, ռոմը և չամիչը: Շաքարը պետք է հալվի:
  2. Կտրատեք նախորդ օրվա սպիտակ հացը կամ բուլկին, դնել թխելու համար նախատեսված խորը տապկոցի մեջ և վրան լցնել տաք կաթով զանգվածը: Թողեք այդպես մնա կես ժամ, որպեսզի հացը իր մեջ ներծծի կաթը:.
  3. Թեթև հարեք ձուն, լցրեք հացի վրա, դրեք որպեսզի թխվի 50 րոպե` 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ: