11:34 , 15 սեպտեմբեր, 2013Tert.am-ը գրում է.
Լրագրող և էկոլոգ Գալուստ Նանյանը խորհուրդ է տալիս այցելել Եղեգնաձոր-Վայք միջպետական ճանապարհին տեղակայված խորտկարաններ և երևանյան որոշ ռեստորաններ: Ուսումնասիրել ճաշացանկը կամ բանավոր հարցնել, թե ինչ կառաջարկեն ուտել տվյալ «օբյեկտ»-ում:
«Մենյուի մեջ գրած է` բեզոարյան այծի խորոված, արջի խաշլամա: Եթե գրած էլ չէ, ուրեմն կառաջարկեն: Սա ինչպե՞ս հասկանանք…կամ իրոք մեզ մատուցում են բեզոարյան այծի խորոված ու արջի մսից խաշլամա, ու դա արդեն մտածելու տեղիք է տալիս բնապահպանական առումով, կամ մեզ պարզապես խաբում են ու էդ ամենը բլեֆ է»...
Նյութն ամբողջությամբ՝ այստեղ