18:00 , 12 սեպտեմբեր, 2013
Անհրաժեշտ է`
200 գրամ կեֆիր
1 թեյի գդալ շաքարավազ
աղ
1 թեյի գդալ բուսական յուղ
1 թեյի գդալ սոդա
100 գրամ ալյուր
Պատրաստման եղանակը`
Կեֆիրը խառնել աղի ու շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուրն ու սոդան: Արագ-արագ խառնել զանգվածը, որպեսզի գնդիկներ չլինեն: Ստացվում է թթվասերանման զանգված: Վերցնում ենք հաստ թավա, պատում յուղով, տաքացնում, խմորին խառնում 1 թեյի գդալ բուսական յուղ, խառնում և փոքր զանգվածներով դնում թավայի մեջ: Տապակում ենք թույլ կրակի վրա, փակ կափարիչով: