Գեղեցիկ ու համեղ նախաճաշ` բուտերբրոդներ «Անակնկալ»


11:00 , 30 օգոստոս, 2013

Անհրաժեշտ է` 

6 հավկիթ

հաց

բուսական յուղ

 

 

Սոուսի համար`

1 թեյի գդալ կարագ

1 թեյի գդալ ալյուր

1 բաժակ մսի արգանակ

100 գ. թթվասեր

աղ

 

Պատրաստման եղանակը

Հացը կտրատել 6 հավասար մասերի, այնպես, որ յուրաքանչյուր կտորի լայնությունը լինի 1-1.5 սմ: Հանել միջուկը:

 

 

 

Կտորները տապակել բուսական յուղի մեջ, մինչև ոսկեգույն կեղև ստացվի:

 

 

 

 

Կարագը հալեցնել: Ավելացնել ալյուր, լավ խառնել: Ավելացնել արգանակը:

 

 

 

Ստացված խառնուրդը լցնել տարայի մեջ:

 

 

 

Հացի կտորների մեջտեղում ջարդել հավկիթները, աղ ցանել: Դնել ջեռոցի մեջ: Թխել 180 աստիճանում մոտ 20-25 րոպե:

 

 

 

Բարի ախորժակ: