11:00 , 30 օգոստոս, 2013
Անհրաժեշտ է`
6 հավկիթ
հաց
բուսական յուղ
Սոուսի համար`
1 թեյի գդալ կարագ
1 թեյի գդալ ալյուր
1 բաժակ մսի արգանակ
100 գ. թթվասեր
աղ
Պատրաստման եղանակը
Հացը կտրատել 6 հավասար մասերի, այնպես, որ յուրաքանչյուր կտորի լայնությունը լինի 1-1.5 սմ: Հանել միջուկը:
Կտորները տապակել բուսական յուղի մեջ, մինչև ոսկեգույն կեղև ստացվի:
Կարագը հալեցնել: Ավելացնել ալյուր, լավ խառնել: Ավելացնել արգանակը:
Ստացված խառնուրդը լցնել տարայի մեջ:
Հացի կտորների մեջտեղում ջարդել հավկիթները, աղ ցանել: Դնել ջեռոցի մեջ: Թխել 180 աստիճանում մոտ 20-25 րոպե:
Բարի ախորժակ: