Ինչպիսին պետք է լինի իդեալական պիցցան. իտալացի մասնագետների հռչակագիրը


22:56 , 27 օգոստոս, 2013

Tert.am-ը գրում է.

Իտալիայի 80 լավագույն պիցցայանոցների բարմենները հրապարակել են իդեալական պիցցայի մանիֆեստ, հայտնում է Kurier-ը՝ վկայակոչելով իտալական լրատվամիջոցները:

Ֆասթֆուդի էքսպանսիայից և Բրյուսելի` գաստրոնոմիական ունիֆիկացիայի նախաձեռնությունից անհանգստացած մասնագետները հետևյալ չափորոշիչներն են սահմանել. պիցցան պետք է 450 գրամից քիչ կշռի և միայն տեղական ապրանքներ պարունակի: 

Նյութն ամբողջությամբ՝ այստեղ