10:06 , 9 օգոստոս, 2013
Պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Համն ավելի նրբին է, և այն պարզապես հալվում է բերանում:
Այս ձվածեղը շատ հայտնի է դարձել Միացյալ Նահանգներում: Անվանումը գալիս է լոտոս ծաղկից և նշանակում է «սպիտակ լոտոսի թերթիկներ»:
Ձվածեղ
6 ձու (սպիտակուց)
200 գ. եփած հավի դոշ
200 գ. մունգ լոբու ծիլեր
100 գ. սունկ
100 գ. նեխուր
1 սոխ
1 գարնանային սոխ
աղ, պղպեղ
ձեթ
Սոուս
½ բաժակ հավի արգանակ
2 ճաշի գդալ սոյայի սոուս
1 ճաշի գդալ բրնձե գինի
1 ճաշի գդալ եգիպտացորենի օսլա
3 ճաշի գդալ ջուր
1 ճաշի գդալ ձեթ
սպիտակ պղպեղ
Մատուցեք, քանի դեռ տաք է: