Մինի խորոված փայտիկների վրա


08:05 , 2 հունիս, 2020

Ինչպես պատրաստել մինի խորոված փայտիկների վրա

Մինի խորոված հիշեցնող այս ուտեստը պատրաստելու համար կտրատում եք սոխը, լցնում աղացած մսի մեջ, ավելացնում սոյայի սոուսը, պղպեղը, ճզմած սխտորը, լավ խառնում և տեղափոխում սառնարան 30 րոպեով: Այնուհետև մսից ձևավորում ենք 20 հատ կոլոլակ: Բացում ենք պատարստի շերտավոր խմորը ուղղանկյունաձև, կտրատում 5 հատ ժապավենի: Երկար փայտե ձողիկի վրա (որը նախապես թրջում ենք) շարունակական ձևով անցկացնում ենք 1 կոլոլակ, ապա պտտելով անցկացնում խմորից ժապավենը: Նույնը կատարում ենք մնացած կոլոլակների հետ: Ամեն փայտիկի վրա անցկացնում ենք 4 հատ կոլոլակ: Խմորի երևացող հատվածների վրա քսում ենք հարված դեղնուց: Եփում ենք ջեռոցում 30-40 րոպե 180 աստիճանում բուսայուղով պատված տապակի մեջ: Պատրաստի ուտեստը տեղավորում ենք հազարի թերթերով պատված ափսեի մեջ և մատուցում:

Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մինի խորոված փայտիկների վրա

տավարի միս  տավարի միս - 500 գրամ

չոր լավաշ  չոր լավաշ - 500 գրամ

սոյայի սոուս  սոյայի սոուս - 3 ճաշի գդալ

սև պղպեղ  սև պղպեղ

սոխ  սոխ - 1 գլուխ

սխտոր  սխտոր - 2 պճեղ

ձու  ձու - 1 հատ

հազարի տերևներ  հազարի տերևներ - 0.030 ցեղուն