Գազարով աղցանների 3 ամենահամեղ բաղադրատոմսերը. այս ընթացքում կարելի է պատրաստել այն, ինչը վաղուց էիք ցանկանում (Photo)


22:30 , 17 մարտ, 2020

Շատերը գազարն անտեսում են: Իհարկե, բոլորը լսել էին դրա օգտակար հատկությունների մասին, բայց ինչ-ինչ պատճառներով փորձում են այն ավելացնել ճաշատեսակների մեջ, կարծես վախենալով գազարի համից:

Բայց ապարդյուն, եվրոպական շատ երկրներում հայտնի են ուտեստները, որոնցում գազարները հիմնական բաղադրիչն են: Եվ, իհարկե, ոչինչ ավելի լավ չէ, քան գազարով պատրաստված աղցանները:

Փորձեք։

Գազարով և բրոկոլիով աղցան մանանեխի և մեղրի սոուսով
Image result for carrots and broccoli salad

Բաղադրությունը

Պատրաստման եղանակը

1. Միավորել մեղրը, յուղը, մանանեխը, քացախը, չիլին, մաղադանոսը, աղը և պղպեղը, համար դնել սառնարան:

2. Բրոկոլին եփեք եռացրած ջրի մեջ 2 րոպե: Դրանից հետո քամեք այն քամոցով և դրեք սառցե ջրի մեջ:

3. Գազարները կտրեք մեծ խորանարով, խնձորները՝ մեծ կտորներով, սոխը՝ շերտերով: Այս բաղադրիչներին ավելացնել բրոկոլի, ընկույզ, հատապտուղներ և սոուս, անհրաժեշտության դեպքում խառնել և աղ ավելացնել:

Գազարով, պանիրով և սխտորով աղցան
Image result for make a carrot salad

Բաղադրություն 

Պատրաստման եղանակը

Քերիչով մանրացրեք գազարը և պանիրը: Մանրացրեք սխտորը և ավելացրեք գազարին և պանրին: Աղցանին ավելացրեք մայոնեզ, աղ և խառնել:

Աղցան գազարով և հավով
Image result for papaya slaw

Բաղադրություն 

Պատրաստման եղանակը

Խառնել 20 մլ բուսական յուղ, պապրիկա, համեմը, աղը և պղպեղը: Այս խառնուրդը ավելացրեք հավի ֆիլեին: Թավան ծածկել փայլաթիթեղով և դրա վրա դնել հավը: Ջեռոցը նախապես տաքացրեք 200°C և թխեք 30 րոպե: Գազարը մանրացրեք մանր կտորների, մանրացրեք կաղամբը, կտրատեք պղպեղը և սառեցրած հավը: Միավորել բոլոր բաղադրիչները բուսական յուղը, ավեացրեք սոյայի սոուսը, կիտրոնի հյութը, շաքարը, աղը և պղպեղը: