Շատերը գազարն անտեսում են: Իհարկե, բոլորը լսել էին դրա օգտակար հատկությունների մասին, բայց ինչ-ինչ պատճառներով փորձում են այն ավելացնել ճաշատեսակների մեջ, կարծես վախենալով գազարի համից:
Բայց ապարդյուն, եվրոպական շատ երկրներում հայտնի են ուտեստները, որոնցում գազարները հիմնական բաղադրիչն են: Եվ, իհարկե, ոչինչ ավելի լավ չէ, քան գազարով պատրաստված աղցանները:
Փորձեք։
Բաղադրությունը
1. Միավորել մեղրը, յուղը, մանանեխը, քացախը, չիլին, մաղադանոսը, աղը և պղպեղը, համար դնել սառնարան:
2. Բրոկոլին եփեք եռացրած ջրի մեջ 2 րոպե: Դրանից հետո քամեք այն քամոցով և դրեք սառցե ջրի մեջ:
3. Գազարները կտրեք մեծ խորանարով, խնձորները՝ մեծ կտորներով, սոխը՝ շերտերով: Այս բաղադրիչներին ավելացնել բրոկոլի, ընկույզ, հատապտուղներ և սոուս, անհրաժեշտության դեպքում խառնել և աղ ավելացնել:
Քերիչով մանրացրեք գազարը և պանիրը: Մանրացրեք սխտորը և ավելացրեք գազարին և պանրին: Աղցանին ավելացրեք մայոնեզ, աղ և խառնել:
Խառնել 20 մլ բուսական յուղ, պապրիկա, համեմը, աղը և պղպեղը: Այս խառնուրդը ավելացրեք հավի ֆիլեին: Թավան ծածկել փայլաթիթեղով և դրա վրա դնել հավը: Ջեռոցը նախապես տաքացրեք 200°C և թխեք 30 րոպե: Գազարը մանրացրեք մանր կտորների, մանրացրեք կաղամբը, կտրատեք պղպեղը և սառեցրած հավը: Միավորել բոլոր բաղադրիչները բուսական յուղը, ավեացրեք սոյայի սոուսը, կիտրոնի հյութը, շաքարը, աղը և պղպեղը: