Տորթ «Պանչո»․ ներկայացնում ենք հայտնի տորթի բաղադրատոմսը


11:19 , 15 փետրվար, 2020

Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝ 
200 գ ալյուր,
40 գ կակաո,
10 գ փխրեցուցիչ,
6 հատ ձու,
մի պտղունց աղ,
200 գ շաքարավազ,
120 մլ կաթ,
80 գ բուսական յուղ,

Կրեմի համար՝ 
400 գ սերուցք,
300 գ թթվասեր 20%,
130 գ շաքարի փոշի,

Միջուկի համար՝
300 գ արքայախնձոր (թարմ կամ պահածոյացված),
100 գ բալ,
50 գ ընկույզ,

Անհրաժեշտ է նաև՝ 
30 գ սերուցք,
30 գ մուգ շոկոլադ,

Ընկույզներ զարդարման համար

 

Պատրաստման եղանակը