Խորոված սոխ՝ դեղերի փոխարեն. այդ բանջարեղենը կարող է հրաշքներ գործել


14:16 , 26 հունվար, 2020

Դուք, անշուշտ, լսել եք գլուխ սոխի օգտակար հատկությունների մասին: Սովորաբար խոսում են հում բանջարեղենի օգտակարության մասին, եւ շատերը սխալմամբ ենթադրում են, որ սոխի օգտակար հատկությունները նվազում են ջերմային մշակման դեպքում: Բայց դա այդպես չէ: Սոխը խորովելու դեպքում գոլորշիանում են միայն եթերային յուղերը, իսկ բուժիչ հատկություններն ավելանում են:

Խորոված սոխը շատ առավելություններ ունի հումի նկատմամբ. այն քաղցրություն է ձեռք բերում եւ տհաճ հոտ չի թողնում:

Ընդհանուր կանոններ.

Ի՞նչ օգտակար հատկություններ ունի խորոված սոխը.