Լավագույն մարինադները՝ ջեռոցում պատրաստվող մսի համար


20:45 , 17 դեկտեմբեր, 2019

Մսի համար այս պարզ մարինադները նրանց համար են, ովքեր ցանկանում են ջեռոցում նուրբ և համեղ տավարի, խոզի կամ այլ մսատեսակ պատրաստել:

Լցրեք մարինադը մսի վրա, ծածկեք սննդային թաղանթով և պահեք սառնարանում 3-12 ժամ:

Մարինադ 1

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակը

Սխտորը ճզմեք, սոխը մաքրեք և կիսալուսնաձև կտրատեք, գազարը քերիչով անցկացրեք:

Առանձին ամանի մեջ լցրեք գինին, ձիթայուղը և խառնեք գազարի և սոխի հետ:

Լիմոնը քամեք և ավելացրեք մարինադին:

Կանաչին շատ մանր կտրատեք և սխտորի հետ միասին խառնեք մարինադին: Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության:

Միսը մեկ օրով դրեք պատրաստի մարինադի մեջ և պահեք սառնարանում:

 

Մարինադ 2

Բաղադրիչներ.

Պատրաստման եղանակը

Ափսեի մեջ, որտեղ մարինացնելու եք միսը, խառնեք կոնյակը, լիմոնի հյութը, բուսայուղը, աղը, պղպեղը և պրովանսյան խոտերը:

Պատրաստի մարինադի մեջ դնում ենք միսը, լավ խառնում ենք և թողնում ենք սառնարանում առնվազն 6 ժամ:

Մարինադ 3

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակը

Ափսեի մեջ խառնեք գարեջուրը մանանեխի հետ, ավելացրեք աղը, պղպեղը, դափնու տերևը:

Պատրաստի մարինադի մեջ դրեք միսը և լավ խառնեք, թողեք՝ մարինացվի 3 ժամ:

Բարի ախորժակ: