Մսի համար այս պարզ մարինադները նրանց համար են, ովքեր ցանկանում են ջեռոցում նուրբ և համեղ տավարի, խոզի կամ այլ մսատեսակ պատրաստել:
Լցրեք մարինադը մսի վրա, ծածկեք սննդային թաղանթով և պահեք սառնարանում 3-12 ժամ:
Մարինադ 1
Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակը
Սխտորը ճզմեք, սոխը մաքրեք և կիսալուսնաձև կտրատեք, գազարը քերիչով անցկացրեք:
Առանձին ամանի մեջ լցրեք գինին, ձիթայուղը և խառնեք գազարի և սոխի հետ:
Լիմոնը քամեք և ավելացրեք մարինադին:
Կանաչին շատ մանր կտրատեք և սխտորի հետ միասին խառնեք մարինադին: Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության:
Միսը մեկ օրով դրեք պատրաստի մարինադի մեջ և պահեք սառնարանում:
Մարինադ 2
Բաղադրիչներ.
Պատրաստման եղանակը
Ափսեի մեջ, որտեղ մարինացնելու եք միսը, խառնեք կոնյակը, լիմոնի հյութը, բուսայուղը, աղը, պղպեղը և պրովանսյան խոտերը:
Պատրաստի մարինադի մեջ դնում ենք միսը, լավ խառնում ենք և թողնում ենք սառնարանում առնվազն 6 ժամ:
Մարինադ 3
Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակը
Ափսեի մեջ խառնեք գարեջուրը մանանեխի հետ, ավելացրեք աղը, պղպեղը, դափնու տերևը:
Պատրաստի մարինադի մեջ դրեք միսը և լավ խառնեք, թողեք՝ մարինացվի 3 ժամ:
Բարի ախորժակ: