Տորթ «Կոկա-կոլա»․ պատրաստման եղանակը շատ պարզ է


13:22 , 19 նոյեմբեր, 2019

Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝ 
Ձու - 7 հատ
Շաքար - 180 գ,
Կոկա-կոլա - 200 մլ,
Բուսական յուղ - 100 մլ,
Փխրեցուցիչ - 2 թեյի գդալ,
Կակաո - 40 գ (2 ճաշի գդալ),
Ալյուր - 250 գ,
Կրեմի համար՝ 
Կարագ - 200 գ,
Խտացրած կաթ - 400 գ,
Կոկոսի փաթիլներ - 100 գ,
Վանիլին,
Գլազուրի համար՝
Կոկա-կոլա - 400 մլ,
Շաքարավազ - 50 գ,
Ալյուր - 40 գ։

 

Պատրաստման եղանակը