Շոկոլադե «Բրաունի» տորթի բաղադրատոմսը


19:47 , 10 նոյեմբեր, 2019

Այսօր Ձեզ ենք ներկայացնում շոկոլադե «Բրաունի» տորթի բաղադրատոմս։ Այն շատ փխրուն, խոնավ ու նրբահամ է ստացվում։ Կարող եք ավելացնել ընկուզեղեն կամ շոկոլադե գնդիկներ, կամ մատուցել սերուցքով կամ վանիլային պաղպաղակով։

Բաղադրիչներ՝

Պատրաստման եղանակը՝

18×18 սմ քառակուսի ձևամանը յուղել, ծածկել յուղաթղթով։ Շոկոլադը մանրացնել և կարագի հետ հալեցնել ջրային գոլորշու վրա։ Թողնել սառի։ Առանձին ամանի մեջ լցնել շաքարավազները, ձուն մեկ-֊մեկ լցնել և հարել ձեռքով, մինչև կրեմի նման դառնա։ Ավելացնել աղը, վանիլինը, ապա՝ հալած շոկոլադե զանգվածը։

Ալյուրն ու կակաոն խառնել և մաղել խմորի մեջ։ Զգույշ խառնել։ Լցնել ձևամանի մեջ, թափահարել և ամանը հարվածել սեղանին։

Թխել 30 րոպե 180°-ում։ Թողնել սառի։

Կտրելիս հեշտ կլինի, եթե դանակը թրջեք տաք ջրում։