Ինչպես պատրաստել շաուրմա տնային պայմաններում


19:45 , 1 հոկտեմբեր, 2019

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ՝

Պատրաստման եղանակը

Սկզբից պատրաստում ենք սոուսը: Դրա համար թթվասերին ավելացնում ենք կտրատած մաղադանոսը, մանրացրած սխտորը, աղը և լավ խառնում:

Այնուհետև գինու քացախին, աղին և շաքարավազին ավելացնում ենք մանր կտրատած սոխը:

Կտրատում ենք բանջարեղենը:

Անհրաժեշտ չափսով կտրատում ենք լավաշն ու քսում սոուսը, ապա դնում բանջարեղենը:

Միսը մանր կտրատում ենք և արագ-արագ տապակում բուսական յուղի մեջ այնպես, որ միսը չկորցնի իր հյութեղությունը:

Միսն ավելացնում ենք լավաշին և, լավ փաթաթելով երկու կողմից, մի փոքր տապակում: