Անհրաժեշտ բաղադրիչներ՝
Պատրաստման եղանակը
Սկզբից պատրաստում ենք սոուսը: Դրա համար թթվասերին ավելացնում ենք կտրատած մաղադանոսը, մանրացրած սխտորը, աղը և լավ խառնում:
Այնուհետև գինու քացախին, աղին և շաքարավազին ավելացնում ենք մանր կտրատած սոխը:
Կտրատում ենք բանջարեղենը:
Անհրաժեշտ չափսով կտրատում ենք լավաշն ու քսում սոուսը, ապա դնում բանջարեղենը:
Միսը մանր կտրատում ենք և արագ-արագ տապակում բուսական յուղի մեջ այնպես, որ միսը չկորցնի իր հյութեղությունը:
Միսն ավելացնում ենք լավաշին և, լավ փաթաթելով երկու կողմից, մի փոքր տապակում: