«Թռչնի կաթ». նրբագույն տորթ, որը հալչում է բերանում


23:45 , 25 սեպտեմբեր, 2019

«Թռչնի կաթը» ամենանուրբ տորթերից մեկն է, որը վայելելու համար հեչ պարտադիր չէ սրճարան գնալ կամ էլ խանութում փորձել այն գտնել: Դուք կարող եք այս հրաշքը հենց ձեր խոհանոցում ստեղծել։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են

Պատրաստման եղանակը

Սկզբում պատրաստում ենք բիսկվիթը

Կարագը հարում ենք խտացրած կաթի հետ՝ կամաց-կամաց ավելացնելով կաթը: Հետո ավելացնում ենք սոդայի հետ մաղած ալյուրը և լիմոնի աղը: Լավ խառնում ենք գդալով: Խմորը դնում ենք կարագ քսած ձևամանի մեջ և թխում ենք տաք ջեռոցում 180 աստիճանի տակ, 30-40 րոպե:

Սուֆլեի բաղադրիչները

Օշարակի համար

Ջնարակի համար