Ճապոնական չիզքեյքի նոր բաղադրատոմս. համեղն ու հրաշալին՝ մեկ վայրում (Photo)


19:30 , 23 սեպտեմբեր, 2019

Այս կարկանդակն անվանում են ճապոնական, բայց, դատելով բաղադրիչներից, բաղադրատոմսի հեղինակը իտալացի է: Այն շատ արագ և հեշտ է պատրաստվում, բաղադրիչներն էլ շատ էժան են:

Այն իսկապես շատ համեղ է, փափուկ ու, ամենակարևորը, քիչ կալորիաներ ունի:

Ճապոնական կարկանդակը պատրաստվում է հետևյալ կերպ.

Պատրաստման եղանակը

Ստուգեք կարկանդակի պատրաստությունը ատամի փայտիկով: Հանեք այն ջեռոցից և թողեք, որ սառչի:

Վրան կարող եք լցնել ջեմ կամ շաքարավազի փոշի: