Յուրահատուկ շոկոլադե դեսերտ առանց ձվի և կաթի. ախորժալի «Խենթ կարկանդակ»


18:45 , 21 սեպտեմբեր, 2019

Շոկոլադե դեսերտ, որը պատրաստելու համար ձու և կաթ պետք չի լինի:

«Խենթ կարկանդակ»

Բաղադրիչները խմորի համար՝

Բաղադրիչները գլազուրի համար՝

Պատրաստումը՝

1. Ամանի մեջ լցրու խմորի համար բոլոր փշրվող բաղադրիչները:

2. Լցրու քացախը, ջուրը և բուսական յուղը:

3. Խառնիր, խառնուրդը լցրու կարագով պատված երկմասանոց ձևամանի մեջ: Դիր մինչև 170-180 աստիճան տաքացված ջեռոցը մոտ 25-30 րոպեով:

4. Հանիր, սառեցրու և դիր ափսեի մեջ:

5. Կաթսայի մեջ լցրու 1,5 բաժակ ջուրը: Ավելացրու շաքարավազ, կակաոյի փոշի և խառնիր:

6. 1/4 բաժակ ջրի մեջ լուծիր 2 ճ/գ օսլան, բարակ շիթով լցրու կաթսայի մեջ: Դիր վառարանի վրա:

7. Հենց սկսի խտանալ, վերցրու կրակի վրայից, թող սառչի, լցրու տորթի վրա:

шоколадный пирогшоколадный пирог