Զբոսաշրջիկների ամենասիրելի կերակուրը Երևանում. նրանք ուղղակի խենթանում են հայկական ավանդական լավաշով պատրաստված այս ձողիկների համար


19:45 , 17 սեպտեմբեր, 2019

Խրթխրթան, կարմիր, անուշաբույր ձողիկները պատրաստվում են շատ արագ, առանց ավելորդ ջանքերի:

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պանիրը կտրատել ձողիկների տեսքով: Սխտորը, կանաչին մանրացնել և խառնել:
  2. Ձվերը հարել և համեմել աղով:
  3. Լավաշը կտրատել 8-10 սմ երկարությամբ և 10-12 սմ լայնությամբ ուղղանկյունների:
  4. Ուղղանկյան եզրին դնել պանիրի ձողիկը, վրան լցնել սխտորն ու կանաչին և գլանաձև խնամքով ոլորել: Ստացված ռուլետները թաթախել ձվի մեջ և տակապել կարագով երկու կողմից:
  5. Մատուցել թթվասերով կամ նախընտրած սոուսով:

Անուշ լինի։