Բաղադրիչներ`
Կաթսայի մեջ լցնել ջուր, ավելացնել աղը, տաքացնել և ավելացնել մարգարինը և եռացնել: Հենց եռա, ավելացնել ալյուրը և անընդհատ խառնելով եփել մոտ 10 րոպե մարմանդ կրակի վրա: Կրակից վերցնել և մեկ-մեկ ավելացնել ձվերը և լավ խառնել:
Ջեռոցի տապակը յուղապատել, խմորը ջրով թրջած գդալի օգնությամբ կամ խոհարարական պարկով լցնել տապակի վրա՝ իրարից որոշակի հեռավորության վրա:
Եփել 180 աստիճանի տակ 40 րոպե: Եփվելու ընթացքում ջեռոցի դուռը չբացել:
Կրեմը պատրաստեու համար կաթսայի մեջ լցնել կաթը և տաքացնել, առանձին հարել ձվերը շաքարավազով, ավելացնել ալյուրն ու օսլան և ստացվածը ավելացնել կաթին: Երբ զանգվածը համասեռ դառնա, ավելացնել կարագը, լավ խառնել:
Գլազուրը պատրաստելու համար կարագը հալեցնել, ավելացնել թթվասերը, շաքարավազը և կակաոն: Անընդհատ խառնել, որպեսզի ստացվի համասեռ զանգված: Երբ էկլերները լիովին սառչեն, լցոնել կրեմով և վրան գլազուր լցնել: