Աջիկա՝ առանց եփելու․ երանի շուտ իմանայի այս բաղադրատոմսը. այսպես ավելի օգտակար է և ավելի հեշտ


18:45 , 6 սեպտեմբեր, 2019

Պատրաստեք աջիկա առանց եփելու։ Վիտամիններով հարուստ ու համեղ։

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակը

Բուլղարական պղպեղը և լոլիկը լվանալ, հետո լավ չորացնել:

Պղպեղները մաքրել, սերմերը հանել:

Բոլոր բաղադրիչներն անցկացնել մսաղացով, ավելացնել քացախ և աղ:

Խառնել և թողնել 1 ժամ:

Պահել աջիկան սառը տեղում: