Քանի դեռ վարունգ կա, պատրաստեք այս համեղ աղցանը, հետո կփոշմանեք


13:50 , 31 օգոստոս, 2019

Բաղադրամասեր

Մածուն (քամած) - 3 ճաշի գդալ,
Թթվասեր - 1 ճաշի գդալ,
Ձիթապտղի յուղ - 2 ճաշի գդալ,
Կիտրոնի հյութ - 2 ճաշի գդալ,
Աղ - 1/2 թեյի գդալ,
Սխտոր - 2 պճեղ,
Աղացած սև պղպեղ,

Վարունգ - 4-5 հատ,
Կանաչ սոխ - մեկ փունջ,
Թարմ անանուխ - 30 գ,
Թարմ սամիթ - 30 գ

Պատրաստման եղանակը