Ինչպե՞ս ճիշտ և համեղ պատրաստել այդքան սիրելի աջապսանդալը


15:58 , 23 հուլիս, 2019

Բաղադրամասեր

Սմբուկ - 1 կգ,
Գազար - 500 գ,
Քաղցր պղպեղ - 500 գ,
Չիլի պղպեղ - 1 հատ,
Սոխ - 250 գ,
Սխտոր - 6 պճեղ,
Լոլիկ - 700 գ,
Ռեհան - 10 գ,
Համեմ - 30 գ,
Մաղադանոս - 10 գ,
Ուցխո սունելի - 1/2 թեյի գդալ,
Զաֆրան - 1/2 թեյի գդալ,
Սև պղպեղ - 1/2 թեյի գդալ,
Համեմիս սերմ - 1/2 թեյի գդալ,
Աղ (խոշոր)- 1 թեյի գդալ,
Աղ - 3 թեյի գդալ,
Ձիթայուղ - 80 մլ։

Պատրաստման եղանակը