Խմորը բաժանում ենք երեք մասի, որոնցից մեկին ավելացնում ենք կակաոյի փոշին ու վերածում խմորագնդի։
Սպիտակ գնդերից մեկը պահում ենք սառնարանում, իսկ մյուս երկուսը՝ մոտ մեկ ժամ սառցախցիկում։
Սառնարանում պահված սպիտակ խմորագունդը բացում ենք, տարածում ձևամանի երկայնքով։ Մի քիչ եզրեր ենք թողնում և պատառաքաղի օգնությամբ անցքեր բացում։
Պատում ենք ջեմով, իսկ վրան շաղ ենք տալիս կարտոֆիլի օսլա։ Այնուհետև քերիչով անցկացնում ենք շոկոլադե խմորագունդը։
Սպիտակուցները շաքարավազի հետ հարում ենք այնքան, որպեսզի ստանանք պինդ զանգված։
Սառցախցիկում պահված սպիտակ խմորագունդը քերիչով անցկացնում ենք ու լցնում ենք կարկանդակի վերին շերտի վրա։
Թխում ենք 40-45 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Պատրաստ լինելուց հետո վրան շաղ ենք տալիս շաքարի փոշին ու մատուցում ենք։
Համեղ պիրոգը պատրաստ է։