Ժելատինը լցնում ենք 150 մլ եռացրած ջրի մեջ և թողնում այնքան, ինչքան նշված է փաթեթի վրա։
Կիտրոնի հյութը քամում ենք։
Սերուցքը հարում ենք 50 գ շաքարավազի հետ։
Սպիտակուցները հարում ենք 50 գ շաքարավազի հետ։
Դեղնուցները հարում ենք 50 գ շաքարավազի հետ։
Ժելատինը դնում ենք կրակի վրա, հասցնում ենք եռման աստիճանի, ապա հանում ենք կրակի վրայից։
Դեղնուցներն ու ժելատինը խառնում ենք, ապա ավելացնում ենք կիտրոնի հյութն ու խառնում ենք։ Ավելացնում ենք սերուցքն ու շարունակում ենք խառնել, որից հետո լցնում ենք սպիտակուցային զանգվածն ու խառնում ենք։
Ստացված խառնուրդը վերածում ենք կրեմային զանգվածի ու 3-4 ժամ թողնում ենք սառնարանում։
Լավ սառեցնելուց հետո մատուցում ենք։
Դեսերտը նախատեսված է 5-6 հոգու համար։